Kokkola-camping

4 hengen suihkulliset mökit

Vuonna 2015 alueelle valmistui neljä uutta neljän hengen suihkullista mökkiä. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta sekä tupakeittiö, jonka varusteluun kuuluu neljän hengen perusastiaston lisäksi kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, mikro, liesi, uuni ja jenkkikaappi, jossa myös pakastin. Lisäksi mökistä löytyy wc/suihku, terassi sekä tv ja cd-soitin/radio. Neliöitä mökissä on yhteensä 43. Mökit ovat käytössä ympäri vuoden.

Mökin saa tulopäivänä käyttöönsä klo 15.00, ja luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00. Mökin varusteluun kuuluu lakanat, ei pyyhkeitä.

Huom! Yksi mökeistä on allergiamökki. Ilmoitattehan varaustilanteessa, mikäli mukananne on lemmikkieläimiä.Kokkolalaiset merkkihenkilöt

Olemme tuoneet mökkeihin myös palan kokkolalaista historiaa. Mökit on nimetty vanhojen kokkolalaisten merkkihenkilöiden Anders Chydeniuksen, Alma Hongellin, Einar Cederbergin ja Brita Ahlbäckin mukaan. Kuvataiteilija Mira Roivainen on suunnitellut ja toteuttanut henkilöistä kokonaisuudet mökkien seinille pienen tarinan kera.
Varaa majoitus netissä!
4 hengen suihkulliset mökit