Monipuolista majoitusta
ympäri vuoden

Varaus- ja peruutusehdot

Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Varaaminen ja varausvahvistus


Kaikki online-varaukset vahvistetaan sähköpostilla, missä ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Puhelin ym. varaukset vahvistetaan tarvittaessa sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin.

Illanviettoihin tms. mökkejä varataan vain erikoistapauksissa, nämä varaukset vain sähköpostilla tai puhelimella. Näissä tilanteissa kaikkien tulijoiden täytyy olla vähintään 22-vuotiaita, ja henkilömäärä on rajattu. Kokkola-Camping voi yksipuolisesti perua varauksen mikä ei täytä näitä ehtoja.

Tulo- ja lähtöaika


Majoitustila on käytössä tulopäivänä klo 15 alkaen ja luovutus lähtöpäivän klo 12 mennessä.

Ilmoitattehan mikäli saavutte vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kotisivuiltamme.

Saapumatta jättäminen


Mikäli asiakas jää saapumatta, eikä varausta ole peruttu, Kokkola-Campingilla on oikeus veloittaa häneltä peruutusehtojen mukaiset veloitukset, mutta aina vähintään yhden vuorokauden majoitus.

Varauksen peruutus


Peruutusehdot vaihtelevat varauksen ajankohdan, varattavan tuotteen ja erityisehtojen mukaan. Peruutusmahdollisuus riippuu valitun hinnan ehdoista varaushetkellä.

NORMAALIN VARAUKSEN VOI PERUA TULOPÄIVÄNÄ KLO 18 MENNESSÄ VELOITUKSETTA !

Peruutus tulee tehdä online- järjestelmässä tai ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure tai Kokkola-Campingista riippumaton este voi Kokkola-Camping perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa varausmaksu kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Kokkola-Campingilla oikeus perua varaus. Pakottavista syistä majoitusliikkeellä on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen. Majoitusliike korvaa siirrosta aiheutuvat välittömät kustannukset.

Majoitusvarauksia koskee laki majoitus- ja ravitsemistoiminnasta, eli valmismatkalaki.

Vakavissa sairaus- ja tapaturmatapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava virallinen lääkärintodistus. Peruutus on tehtävä ennen majoituksen alkua. Takaisinmaksun suorittamiseksi on peruutuksen syystä toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Myöhemmin toimitettujen todistusten perusteella takaisinmaksua ei suoriteta. Majoituksen aikana tehty peruutus tai loman keskeytys ei oikeuta takaisinmaksuun. Oman matkavakuutuksen kattavuus kannattaa tarkistaa matkan peruuntumisen varalta.

Mikäli varauksesta on aiheutunut majoitusliikkeelle erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan ne täysimääräisinä peruutustilanteessa.

Erityiset muutos- ja peruutusehdot


Erityisten tapahtumien ajalle tehdyt varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä. Veloitettua ennakkomaksua ei palauteta peruutus- ja muutostilanteessa. Pyydämme huomioimaan poikkeavat varausehdot varausta vahvistaessanne.


Muuta


Majoitustilan edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huonekalut ja muut varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä, astiat pestyinä sekä käytetyt liinavaatteet poistettuina sängyistä.

Mikäli varauksen päättyessä majoitustilan siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta tilanteeseen/majoitustilaan sovellettu lisämaksu. Tupakointi on kaikissa sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Mikäli majoitustilassa on eläimiä niiden pääsy sänkyihin, sohviin jne. on pyrittävä estämään, tai huonekalut pitää suojata.

Alueella on hiljaisuus klo 24 - 06. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimesta aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, on majoittajalla oikeus poistaa asiakas alueelta.

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Kokkola-Camping käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin ehdoissa ei muuta määritellä noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.

  • Vuoden leirintäalue 2015
  • Vuoden koiraystävällisin leirintäalue 2017
  • Vuoden koiraystävällisin leirintäalue 2022
  • AAA-luottoluokitus