Monipuolista majoitusta
ympäri vuoden

Varaus- ja peruutusehdot

Sovellamme varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

Varaaminen ja varausvahvistus


Kaikki online-varaukset vahvistetaan sähköpostilla, missä ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Puhelin ym. varaukset vahvistetaan tarvittaessa sähköpostilla. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin.

Illanviettoihin tms. mökkejä varataan vain erikoistapauksissa, nämä varaukset vain sähköpostilla tai puhelimella. Näissä tilanteissa kaikkien tulijoiden täytyy olla vähintään 22-vuotiaita, ja henkilömäärä on rajattu. Kokkola Camping voi yksipuolisesti perua varauksen mikä ei täytä näitä ehtoja.

Tulo- ja lähtöaika


Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 15 ja päättyy klo 12. Majoitusvuorokausi matkailuajoneuvossa ja teltassa alkaa klo 15 päättyy klo 14. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina klo 18 saakka, ellei myöhemmästä saapumisesta ole sovittu (maksetut mökit/caravan- telttapaikat pidetään varattuna myös klo 18 jälkeen). Voit tiedustella suoraan kohteesta mahdollista early check in / late check out mahdollisuutta ja maksua

Ilmoitattehan mikäli saavutte vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kotisivuiltamme.

Saapumatta jättäminen


Leirintäalueella on oikeus periä asiakkaalta varattujen palvelujen täysi hinta

Varauksen peruutus


Jos olet estynyt saapumasta, tulee varaus peruuttaa välittömästi puhelimitse tai sähköpostilla kohteeseen,
johon varaus on tehty.
Jos kyseessä on jo maksettu varaus, voit anoa takaisinmaksua sähköpostitse osoitteessa
myynti(at)suomicamping.fi. Muista aina ilmoittaa
- kohde, johon olet tehnyt varauksesi
- nimesi
- varausnumero
Kaikki online varausten rahanpalautukset tapahtuvat Paytrail -maksupalvelun kautta. Takaisinmaksuanomus tulee tehdä viimeistään 14 vrk peruutuksen jälkeen.

1. Normaaliajankohtien varaukset
• Maksua palautettaessa vähennetään aina toimistokulut 25 €.
• Jos olet valinnut maksutavaksi Walley laskun/osamaksun (ent. Collector Bank) voi sinulle tulla lisäkuluja luotonantajalta. Jos sinulla on kysyttävää Walley-laskuistasi, ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun: https://www.walley.fi/asiakaspalvelu tai p. +358 9 3158 9947 (ma-pe 09:00 - 18:00)
• Yhden yön varauksissa varaus voidaan peruuttaa varauksen alkamista edeltävänä päivänä kello
18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo.
• Useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksen asiakas voi peruuttaa 7 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta siltä ajalta, kun majoitusyksikköä ei ole saatu myytyä edelleen. Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä tai majoitusyksikköä koskevan varauksensa alle 48 tuntia ennen varauksen alkua eikä majoitusyksikköä saada myytyä edelleen, on majoitusliikkeellä oikeus veloittaa koko varauksen arvo.
• Lisäpalveluiden kuten saunavarauksen peruutus tulee tehdä edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo

2. Erikoistapahtumavaraukset, joihin sisältyy vähintään kahden vuorokauden majoitus (esim. juhannus)
• Erikoistapahtumavaraukset maksetaan aina ennakkoon joko verkkokaupassa tai laskua vastaan. Ellei asiakas maksa suoritusta eräpäivään mennessä, voi palvelun tarjoaja yksipuolisesti perua varauksen ja palauttaa kohteen myyntiin. Huom. Varauksen maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen vuoksi (jota ei ole kirjallisesti peruttu), peritään varauksen hinta kokonaisuudessaan tulematta jääneeltä asiakkaalta.
• Varauksen peruuttamisesta peritään toimistokulut 25 €, jos peruutus tapahtuu viimeistään 14 vrk
ennen varauksen alkamispäivää
• Myöhäisimmissä peruutuksissa majoitusliikkeellä on oikeus saada korvausta sovitusta hinnasta seuraavasti:
• 8 -13 vrk ennen varauksen alkua 50 % varauksen arvosta
• alle 7 vrk ennen varauksen alkua 100 % varauksen arvosta
• Lisäpalveluiden kuten saunavarauksen peruutus tulee tehdä 7 vrk ennen varausajankohtaa, tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa koko varauksen arvo

Erityiset muutos- ja peruutusehdot


Erityisten tapahtumien ajalle tehdyt varaukset veloitetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä. Veloitettua ennakkomaksua ei palauteta peruutus- ja muutostilanteessa. Pyydämme huomioimaan poikkeavat varausehdot varausta vahvistaessanne.


Muuta


Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käytettävän liinavaatteita, makuupussia tms. Lomamökkien ja loma-asuntojen hintaan sisältyy liinavaatteet. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta.

Leirintämökkien (ei wc:tä tai suihkua) normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle. Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Lomamökkien ja loma-asuntojen asukkailta edellytetään seuraavia toimia lähtiessä; huonekalut ja tavarat siirretään alkuperäisille paikoilleen, astioiden tiskaus, pöytäpintojen pyyhintä, lattioiden lakaisu (imurointi) sekä tyhjien pullojen ja roskien poiskuljetus. Tyhjennäthän myös jääkaapin ja viet tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen. Jätäthän käytetyt liinavaatteet pinossa sängyn päälle.

Jos haluat helpon Checkoutin, voit myös ostaa edellä olevan siivouspalvelun etukäteen lomamökissä hintaan 30 € ja loma-asunnossa 50 €. Mahdollista on myös tilata välisiivous, joka on samanhintainen kuin loppusiivous. Loppu- tai välisiivouksen voi ostaa varausta tehdessä.

Pidätämme oikeuden laskuttaa asiakasta jälkikäteen, mikäli lähtösiivous on tekemättä tai mökin siivous vaatii ylimääräistä siivousta tai erikoispesuaineiden käyttöä.

Asiakkaan vastuulla on varmistaa, että ikkunat ja ovet ovat lukittuna. Varaaja on majoituksen aikana vastuussa avainkortista ja mökistä. Avaimen unohtuessa veloitetaan oven aukaisusta 50 € vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella. Kadonneesta avaimesta aiheutuvista lukon muutostöistä peritään muutostöiden aiheuttamat kustannukset.

Mikäli asiakas/varaaja käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta ilmoituksesta/huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Kokkola-Camping käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Siltä osin kuin ehdoissa ei muuta määritellä noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.


Tutustu Varaus- ja peruutusehtoihin kokonaisuudessaan täällä Suomi-Camping-Oy---Kokkola---Varaus--ja-peruutusehdot.pdf

  • Vuoden leirintäalue 2015
  • Vuoden koiraystävällisin leirintäalue 2017
  • Vuoden koiraystävällisin leirintäalue 2022
  • AAA-luottoluokitus